Qui som

En un món cada vegada més globalitzat, conéixer idiomes estrangers s’ha convertit un important instrument per a la interacció a nivell social i representa una necessitat ineludible per als sers humans, ja que el nivell de desenrotllament aconseguit per les societats actuals, exigix el domini d’estos.

València Language Exchange (VLE) pretén promoure l’aprenentatge d’idiomes des d’una perspectiva diferent. El mètode més eficaç per a aprendre un idioma és imitar el procediment amb què cada persona ha aprés el seu propi idioma de manera natural, a través de les interaccions socials.

Valencia Language Exchange

VLE és un dels grups d’intercanvi d’idiomes més grans d’Europa. Com a organització no governamental políticament independent i sense ànim de lucre, VLE és una associació oberta a persones de totes les edats interessades a aprendre nous idiomes i compartir el seu propi.

La iniciativa va sorgir l’any 2008, quan 7 persones de diferents nacionalitats, residents a València, van decidir reunir-se de forma esporàdica amb la intenció de poder practicar els seus respectius idiomes i aprendre uns altres de nous. Hui, 9 anys més tard, eixes reunions acullen a més de 150 persones diàriament, amb un col·lectiu que suma més de 15000 membres

  • Escoltar

  • Retindre

  • Parlar

VALÈNCIA LANGUAGE EXCHANGE proporciona als seus usuaris els recursos necessaris per a poder realitzar estes trobades, comptant amb la col·laboració de distints bars, cafeteries i restaurants amb la capacitat suficient per a acollir este tipus d’esdeveniments. El funcionament és molt senzill: quan cada persona arriba a un d’estos establiments, un organitzador s’encarrega de dirigir-li a una taula en què s’hagen assentat altres persones interessades a parlar un idioma determinat, ja siga perquè ho està aprenent o perquè es tracta de la seua llengua nativa. Pocs minuts després de l’inici de cada esdeveniment, l’establiment en qüestió s’ha convertit en una tertúlia multilingüística.

A més de les trobades setmanals (cada dia de la setmana en un establiment diferent, per a poder arribar a més públic) , VALÈNCIA LANGUAGE EXCHANGE organitza tot tipus d’esdeveniments: excursions a la muntanya, eixides culturals, karaoke, etc. Amb el pas del temps, València Language Exchange s’ha convertit en una gran família per a totes les persones locals que freqüenten estes trobades, havent tingut l’oportunitat de conéixer a centenars de persones de diferents nacionalitats i entorns culturals.

Estem sempre per a ajudar-te

Si tens un dubte, sobre Intercanvi d’idiomes, Curs d’idiomes, com aprendre un idiomes. Tenim mes de 10 anys d’experiència en el sector dels idiomes. Des de professors fins a director de grans empreses. estan ací per a ajudar-te.

10

Anys d’existència

més de 15000

membres

més de 10 idiomes

idiomes

Escriu-nos si tens dubte

Podem ajudar-te

  • Intercambio de idiomas
  • Cursos de idiomas
  • Eventos / Fiestas
  • Encontrar nuev@s amig@s

Contacta'ns

To keep spam free website please answer this question/Para proteger la página web de spams, por favor, responda a esta pregunta:

He leído y acepto la

No Comments

Comments are closed.