Intercanvi d'Idiomes

El mètode més eficaç per a aprendre un idioma és imitar el procediment amb què cada persona ha aprés el seu propi idioma de manera natural, a través de les interaccions socials. VLE organitza Intercanvi d’idiomes, cada dia de la setmana en un establiment diferent, per a poder arribar a més públic

Festa culturals

La forma més divertida d’aprendre un idioma i conéixer la cultura és divertint-se. Dins del programa que es desenrotlla tot els dies a la setmana, organitzem festes: Flag party, Intercanvi culturals, karaoke, etc.

Excursions

La millor manera de conéixer la riquesa cultural i lingüística que eixa terra oferix, mentres aprendre idiomes i conéixer nous amics. Organitzem cada mes, diverses excursions a les ciutats i en les muntanyes.

Cursos d'idiomes

CoAcad, our Espònsor, provinyes us with the economic and organizational resources to offer these services.

Targeta de soci d'Intercanvi

Hi ha molta gent durant les reunions i, per a proporcionar una millor organització, és obligatori registrar-se en l’intercanvi d’idiomes i tindre la seua targeta de membre (si no és turista)

Un exemple dels esdeveniments

No Events Found

Esdeveniments: Cap de setmana

dissabte 07/03/20

event

Diumenge 22/03/2020

Alarcon-castillo-shutterstock_463723814

Alarcón (Visit & Hiking)

Cursos d'idiomes per CoAcad

null

Cursos d'anglés

30% de descuento en curso de Inglés en el extranjero

En un món cada vegada més globalitzat, anglés s’ha convertit en un important instrument internacional en les interaccions socials i de negocis. Amb CoAcad té a posiblidad de contractar un curs en el país que vullgues i amb fins a 30% descompte per a membres de Language Exchange

null

Cursos d'alemany

Hasta 25% de descuento en curso cursos de alemán

L’alemany, un idioma indispensable en l’Europa d’hoy… CoAcad té més de 40 escoles a Alemanya, Àustria i Suïssa per a tu. I tens fins a 25% de descompte si eres membre de Language Exchange.

null

Cursos de francés

cursos de francés en mas de 6 países diferente, y hasta 25% de descuento

Francés el idioma de la diplomàcia i del romanticisme. Si vols un curs, a França, Canadà, Suïssa, Martinica, Guadalupe o mònaco. Contacta'ns, que tens fins a 25% de descompte, perquè eres membre de Language Exchange.

Ultimes avaluacions

Font: Facebook
0
Membres

més de 15000 membres

0
Dies d'esdeveniments

Intentem organitzar un intercanvi d’idiomes tots els dies.

0
participants per esdeveniment

100 – 150 persones participen tots els dies.

0
grup a europa

València Language Exchange, És el grup més gran d’Intercanvi d’idiomes.

To keep spam free website please answer this question/Para proteger la página web de spams, por favor, responda a esta pregunta:

He leído y acepto la

No Comments

Comments are closed.